fbpx Skip to content

22 Comments

  1. Calatoria cafelei incepe in mijlocul unei cirese - Cafea fără zahăr
    septembrie 12, 2016 @ 11:01 pm

    […] fiind cea mai clară. Trasabilitatea sursei cafelei este în mod special importantă pentru prăjitorul grijuliu care îşi propune să scoată din fiecare cafea pe care o cumpără maximul de arome şi gusturi […]

    Reply

  2. Rasnirea cafelei Cafea fără zahăr
    octombrie 25, 2016 @ 9:59 pm

    […] “cafea de origine proaspăt prăjită” pentru a fi completă, ar trebui să fie “cafea de origine proaspăt prăjită şi […]

    Reply

  3. Cum bei o cafea buna la o cafenea de specialitate? Cafea fără zahăr
    octombrie 25, 2016 @ 11:03 pm

    […] cafelei de specialitate explorarea este esenţială pentru a afla care este pe gustul tău. Un prăjitor de la care cumperi o pungă de cafea proaspăt prăjită se va strădui să-ţi povestească cât […]

    Reply

  4. Cafea la Ibric Cafea fără zahăr
    octombrie 28, 2016 @ 4:53 pm

    […] de cine ştie ce ibric pentru a putea bea o cafea bună. Esenţa este mereu aceeaşi: o cafea bună proaspăt prăjită, de origine, râşnită cât mai proaspăt şi pregătită după reţetă. În orice ibric o […]

    Reply

  5. Care e cea mai buna cafea de marca? Cafea fără zahăr
    noiembrie 13, 2016 @ 11:30 pm

    […] dezvoltare, de culegere, de procesare, de transportare. O cafea care ajunge în mod controlat la un prăjitor de cafea în care ai încredere şi care se asigură că prăjeşte cu grijă cafeaua respectivă, astfel încât să o ducă cât […]

    Reply

  6. Nu alege cafeaua cu ochii si urechile Cafea fără zahăr
    noiembrie 27, 2016 @ 1:51 am

    […] şti ce înseamnă de 3 ori mai mult. În plus, pentru mine, care oricum nu ştiu cât durează prăjirea cafelei, a avea acea referinţă tot nu ar însemna nimic. Să presupunem că ar spune exact: procesul […]

    Reply

  7. 8 idei pentru cafeaua diminetii de Craciun Cafea fără zahăr
    decembrie 13, 2016 @ 12:26 am

    […] de Craciun!? Cu neputinţă! Aşa că m-am gândit să fac altceva. M-am gândit să întreb cei mai grozavi prăjitori de cafea de specialitate din România care va fi cafeaua pe care ei o vor bea în ziua de Craciun. Şi mare […]

    Reply

  8. Cafea fara zahar Cafea fără zahăr
    ianuarie 27, 2017 @ 6:44 pm

    […] fi, şi vorbim pe aici cum, când şi de ce, dar nu trebuie să fie. Iar atunci când dispare amarul din cafea, dispare treptat şi zahărul, […]

    Reply

  9. Hario Skerton, primul si cel mai accesibil pas. Cafea fără zahăr
    februarie 19, 2017 @ 9:19 pm

    […] un fel de bombă cu explozie întârziată. După ce descoperi importanţa cafelei de specialitate proaspăt prăjită şi metodele de preparare prin care te asiguri că obţii maximul din cafeaua pe care o alegi, dai […]

    Reply

  10. 4 paşi pentru a bea o cafea bună?... de origine Cafea fără zahăr
    februarie 20, 2017 @ 1:08 am

    […] de cotitură a fost când am aflat de cafeaua de origine proaspăt prăjită şi de povestea din spatele ei. Am avut noroc de oameni buni care au avut răbdare cu mine până […]

    Reply

  11. Porlex Mini, un companion nedespartit Cafea fără zahăr
    februarie 21, 2017 @ 6:05 pm

    […] fel de bombă cu explozie întârziată. După ce descoperi importanţa cafelei de specialitate proaspăt prăjită şi metodele de preparare prin care te asiguri că obţii maximul din cafeaua pe care o alegi, dai […]

    Reply

  12. Kinu M47, o capodopera cu origini mioritice Cafea fără zahăr
    februarie 21, 2017 @ 11:53 pm

    […] un fel de bombă cu explozie întârziată. După ce descoperi importanţa cafelei de specialitate proaspăt prăjită şi metodele de preparare prin care te asiguri că obţii maximul din cafeaua pe care o alegi, dai […]

    Reply

  13. Cupping, degustare de cafea cu poveste inclusa Cafea fără zahăr
    martie 16, 2017 @ 11:54 pm

    […] nu ştiu mulţi care rezistă mirosului de cafea proaspătă. Iar atunci când ai la dispoziţie cafea proaspăt prăjită, mirosul este persistent şi intens. Pentru a evita astfel de busculade, degustările de cafea nu […]

    Reply

  14. Amsterdam Coffee Festival 2016 Cafea fără zahăr
    martie 23, 2017 @ 6:48 pm

    […] despre aşa V60, AeroPress etc.. Apoi am ajuns într-un alt loc, care jura că vinde cafea proaspăt prăjită, dar, ce să vezi, nu mai avea. Ca alternativă ofereau doar espresso din nişte boabe […]

    Reply

  15. Honne, un profesionist care ar vrea mai mult acasa Cafea fără zahăr
    mai 6, 2017 @ 8:41 pm

    […] şi multe altele dedicate HORECA. Îi găseşti şi pe harta cafelei bune, la secţiunea prăjitorii. De ceva timp şi-au propus să se apropie de piaţa consumatorilor casnici, atât prin cafeaua de […]

    Reply

  16. Cafflano Kompresso - primul Jedi Cafea fără zahăr
    ianuarie 7, 2018 @ 7:54 pm

    […] poate obține doar în prezența a trei ingrediente esențiale: cafea de specialiate (de preferat) proaspăt prăjită, o râșniță cu discuri și un espressor. Cafeaua e cel mai ușor de rezolvat. Râșnița a […]

    Reply

  17. Suciu Adriana
    februarie 17, 2018 @ 1:44 am

    Stie cineva un prajitor bun specilist in Bucuresti? Va rog recomandati unul macar. Multumesc.

    Reply

  18. Cafea prajita de un campion si accesibila oricui. Interviu cu Andrei Oprișan
    octombrie 27, 2018 @ 7:31 pm

    […] primăvară am auzit că la Bacău s-a deschis o prăjitorie de cafea, Cafe del Sol, iar inima mea a început să bată puternic făcându-mă nerăbdător să aflu […]

    Reply

  19. Rasnirea cafelei
    aprilie 13, 2019 @ 1:56 pm

    […] „cafea de origine proaspăt prăjită” pentru a fi completă, ar trebui să fie „cafea de origine proaspăt prăjită şi […]

    Reply

  20. Ce se mai intampla cu piata cafelei de specialitate din Romania
    aprilie 14, 2019 @ 7:39 pm

    […] am început să vorbesc despre cafea acum câțiva ani, cafeaua bună era cafeaua proaspăt prăjită, completată de un ritual al preparării grijulii. Împreună se încadrau într-un termen generic, […]

    Reply

  21. Bogdan Georgescu, Interviu cu Campionul National la Rosting 2019
    noiembrie 18, 2019 @ 10:50 pm

    […] vreo 4 ani, dintr-o calitate deja consacrată de home-barista, am inercat să prăjesc prima dată cafea. Am făcut-o cu un prăjitor entry-level care avea șanse mai mici să prăjească cafea corectă, […]

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *