fbpx

17 Comments

  1. IOnut
    noiembrie 14, 2016 @ 11:57 am

    Frumos si util articol, felicitari!

    Reply

    • AdminSite
      noiembrie 14, 2016 @ 8:54 pm

      🙂

      Reply

  2. Nu alege cafeaua cu ochii si urechile Cafea fără zahăr
    noiembrie 24, 2016 @ 4:27 pm

    […] m-am obişnuit şi am zis-o şi când am vorbit despre drumul cafelei şi când am vorbit despre cafeaua de marcă. N-ai ce face! Şi eu dacă aş fi în locul lor şi ar trebui să vând marfa, aş face la fel. […]

    Reply

  3. 8 idei pentru cafeaua diminetii de Craciun Cafea fără zahăr
    decembrie 13, 2016 @ 12:06 pm

    […] ce va influenţa ziua de Craciun este de cea mai bună calitate. Ai vrea să rămâi la final cu un gust amar? Cred că nu! Prin urmare hai să pornim în căutarea unei cafele […]

    Reply

  4. Ce espressor sa cumpar pentru acasa? Cafea fără zahăr
    februarie 8, 2017 @ 10:47 pm

    […] important este că, pe vremea când eu făceam calculul acesta, comparam cu cafeaua de marcă din supermarket, care, în majoritatea cazurilor, este mai ieftină de atât. Muuuult mai ieftină. Deci capsulele […]

    Reply

  5. Hario Skerton, primul si cel mai accesibil pas. Cafea fără zahăr
    februarie 19, 2017 @ 9:00 pm

    […] provocare pentru că e un fel de bombă cu explozie întârziată. După ce descoperi importanţă cafelei de specialitate proaspăt prăjită şi metodele de preparare prin care te asiguri că obţii maximul din cafeaua […]

    Reply

  6. Porlex Mini, un companion nedespartit Cafea fără zahăr
    februarie 20, 2017 @ 1:06 am

    […] provocare pentru că e un fel de bombă cu explozie întârziată. După ce descoperi importanţa cafelei de specialitate proaspăt prăjită şi metodele de preparare prin care te asiguri că obţii maximul din cafeaua […]

    Reply

  7. Kinu M47, o capodopera cu origini mioritice Cafea fără zahăr
    februarie 21, 2017 @ 11:17 pm

    […] este râşniţa. E un fel de bombă cu explozie întârziată. După ce descoperi importanţa cafelei de specialitate proaspăt prăjită şi metodele de preparare prin care te asiguri că obţii maximul din cafeaua […]

    Reply

  8. Cupping, degustare de cafea cu poveste inclusa Cafea fără zahăr
    martie 16, 2017 @ 11:49 pm

    […] ar merge la fix o cafea. Dar, niciodată nu găsesc cafea. Pe de o parte mă bucur, pentru că ştim deja ce-i cu cafeaua de marcă pe care o găsim prin supermarketuri, pe de altă parte, mi se pare destul de curios. Nu e ca şi […]

    Reply

  9. Dana
    iulie 8, 2017 @ 9:35 pm

    Eu mi-am cumparat de la Metro o cafea boabe Lavazza si am fost foarte multumit.

    Mi-a recomandat cineva Illy si Richard. Dar cred ca alea sunt putin mai scumpe.

    Reply

    • AdminSite
      august 1, 2017 @ 3:06 pm

      Sunt sigur ca in comparatie cu alte cafele de marca, cea pe care ai baut-o a parut buna. Eu iti sugerez insa, sa incerci o cafea proaspat prajita si apoi sa-mi spui care e diferenta. 🙂

      Reply

  10. Un român ia cu asalt mapamondul cafelei Cafea fără zahăr
    decembrie 11, 2017 @ 6:26 pm

    […] în care creşte piaţa de cafea de specialitate din România este impresionant. Din fericire, cafeaua de marcă stagnează de ceva timp pe un platou şi, pare, că singura direcţia fezabilă este în jos, în […]

    Reply

  11. Cafflano Kompresso - primul Jedi Cafea fără zahăr
    ianuarie 7, 2018 @ 7:54 pm

    […] într-o pauză petrecută în parc, la o terasă cu prietenii unde se servește o execrabilă cafea de marca. Singura condiționare este apă fiartă, care rămâne în continuare una dintre cele mai actuale […]

    Reply

  12. Cafea de specialitate sau de origine sau cum i-o mai spune
    ianuarie 22, 2018 @ 10:54 pm

    […] fi ca în această situație, nemaiîntâlnită în istoria umanității, tu să continui să bei mizeriile de marcă pe care le găsești în super-marketuri. Am […]

    Reply

  13. Suciu Adriana
    februarie 17, 2018 @ 1:40 am

    De la ce prajitor de cafea sa ne cumparam cafeaua, ca sa avem incredere ca nu o prajeste nici prea mult si nici prea putin si cafeaua boabe sa fie de cea mai buna calitate? Si apropo, care este cea mai calitativa cafea boabe? Stiu ca arabica 100%, dar din ce tara de provenienta, ce plantatie etc? Si de unde facem rost de ea? Multumesc.

    Reply

    • AdminSite
      februarie 23, 2018 @ 3:14 pm

      Buna Adriana,

      Pe harta (https://cafeafarazahar.ro/harta-cafelei-bune/) gasesti un numar mare de prajitorii de unde iti poti procura cafeaua. Iti sugerez sa folosesti intr-o prima etapa criteriul de proximitate, astfel incat sa nu-ti fie greu sa ajungi la prajitorie. Gradul de prajire este legat de strict de preferinte. Ale prejitorului si ale tale. Prin urmare sugestia mea este sa incerci. Cafeaua din specia Arabica este una dintre cafelele de buna calitate, poti afla, mai multe informatii despre specii aici: https://cafeafarazahar.ro/specii-de-cafea-cele-mai-intalnite/. Singura certitudine cu privire la regiuni este ca nu este nici una “cea mai buna”. Prin urmare… incearca si gaseste ceea ce iti place tie!

      Reply

      • Adriana Suciu
        decembrie 10, 2018 @ 11:08 am

        Iti multumesc foarte mult pentru sfaturile utile.

        Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *