fbpx

3 Comments

  1. Cupping, degustare de cafea cu poveste inclusa Cafea fără zahăr
    martie 16, 2017 @ 11:51 pm

    […] E riscant să ieşi în piaţa publică când nu ai încredere în marfa ta, aşa că, laşi publicitatea să păcălească clientul în loc să alegi varianta clasică, al cărei succes a fost demonstrat în mii de ani de negoţ: […]

    Reply

  2. Cafea de specialitate sau de origine sau cum i-o mai spune
    ianuarie 22, 2018 @ 10:53 pm

    […] în pungi colorate, fără nici un fel de referire la produsul agricol aflat în interior și o vând cu ajutorul unor campanii publicitare de multe […]

    Reply

  3. Cafea prajita de un campion si accesibila oricui. Interviu cu Andrei Oprișan
    octombrie 29, 2018 @ 4:20 pm

    […] Nu era o prăjitorie, era o mega-prăjitorie care rivaliza cu marii producători de cafea, atât în capacitatea de producție cât și produsul pe care îl puneau […]

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *