fbpx Skip to content

4 Comments

  1. Ioana
    mai 15, 2018 @ 8:51 pm

    De acord! Cu toate ca sunt o impatimita a cafelei, m.am simtit stinghera si am plecat dupa 10 minute.

    Reply

    • Cafea fara zahar
      mai 16, 2018 @ 2:25 pm

      Indepartarea celor interesati cu adevarat e chiar mai trista decat lipsa atragerii unui public nou…

      Reply

  2. Cafea prajita de un campion si accesibila oricui. Interviu cu Andrei Oprișan
    octombrie 29, 2018 @ 4:18 pm

    […] mi-am revizuit acest gând a fost după câteva luni bune, când am aflat că noul câștigător al competiției naționale de prăjit cafea, Andrei Oprișan, este cel care prăjește cafeaua la Cafe del Sol. M-am simțit atât de prost […]

    Reply

  3. Bucharest Coffee Week si Bucharest Coffee Festival 2019
    aprilie 18, 2019 @ 8:31 pm

    […] Dacă nu eșți apropiat(ă) industriei cafelei din al treilea val, ceea ce ți-ar fi putut prilejui accesul la campionatele de Barista, Brew și Ibric de acum vreo lună, cred că a trecut aproape un an de la ultimul eveniment dedicat publicului bucureștean iubitor de cafea bună. Adică de la ultimul Festival al Cafelei, cel de anul trecut. […]

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *