fbpx

Spune-ne cum o prepari şi poţi câştiga cafea delicioasă pentru acasă! ☕

Ei bine, da! Vrem să facem un sondaj. Adică să aflăm cum preparăm, noi românii, cafeaua acasă. Iar pentru asta, avem nevoie de câââââât mai mult ajutor, astfel încât să avem un rezultat statistic relavant. Fiecare răspuns va fi important pentru a calcula procente foarte exacte 

Cum poţi ajuta?

Accesează link-ul de mai jos către articolul de pe pagina de Facebook Cafea Fără Zahăr si scrie acolo, în comentarii, modul în care prepari cafeaua acasă (ibric, espresso, infuzie sau opărită, moka pot, french press, filtru etc.) Dacă o prepari în mai multe feluri, scrie câte un comentariu pentru fiecare fel.

Apoi dă like şi share aceslui articol de pe Facebook, astfel încât să ajungă la cât mai multă lume şi să avem cât mai multe răspunsuri.

Faptele bune nu rămân „nepedepsite”! 

Fiecare comentariu+share îţi poate aduce, prin tragere la sorţi pe vechiul nostru prieten random.org, una dintre cele 3 colecţii de cafea de specialitate pentru acasă de la Ethnic Plantation Coffee (Magazin de cafea specialitati). Fiecare colecţie cuprinde câte 100 de grame din 3 varietăţi de cafea, oferite de micul şi cochetul magazin de pe Strada Dristorului nr.4 din Bucureşti.

În cazul în care nu ai făcut-o până acum, dă like paginii Cafea fara zahar pentru a afla veştile de duminică seară, când va fi tragerea la sorţi.

Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress