fbpx

10 Comments

  1. Prajirea cafelei - Cafea fără zahăr
    septembrie 10, 2016 @ 12:43 am

    […] al unei cafele bune este cafeaua de origine proaspăt prăjită. Uşor, uşor am dat de urma originii, prin urmare rămâne doar partea cu prajirea. Nimic mai simplu. Se ia o tigaie, se unge cu ulei […]

    Reply

  2. Calatoria cafelei începe în mijlocul unei cireşe - Cafea fără zahăr
    septembrie 16, 2016 @ 9:20 pm

    […] căruia este simplu să bei o cafea bună. Dacă vrei să afli informaţii mai concrete despre specii de cafea, prăjirea cafelei sau râşnirea ei poţi merge direct pe link-uri şi vei găsi articole mai […]

    Reply

  3. Cafea fara zahar Cafea fără zahăr
    octombrie 24, 2016 @ 5:30 pm

    […] cu prea multă generozitate. Nici la la doua explicaţie n-am înţeles tot, dar am înţeles că e importantă cafeaua şi modul de preparare. Am încercat să schimb câte ceva pe acasă. Am mai încercat şi pe la […]

    Reply

  4. Cum bei o cafea buna la o cafenea de specialitate? Cafea fără zahăr
    octombrie 26, 2016 @ 2:19 pm

    […] dintre abordări poate să aibă scopul de a afla ce fel de cafea preferi. Aşa că cere diverse origini preparate în acelaşi mod. De obicei o cafenea de specialitate are cel puţin 3 cafele la […]

    Reply

  5. Care e cea mai buna cafea de marca? Cafea fără zahăr
    noiembrie 13, 2016 @ 11:29 pm

    […] doar poveşti de marketing, imposibil de verificat. 100%Arabica nu înseamnă origine. Înseamnă un soi din multe alte soiuri de cafea. Brazilia, Etiopia sau India nu înseamnă origine. Înseamnă, evident, ţări din care provine […]

    Reply

  6. V60, un filtru simplu pentru o cafea autentică Cafea fără zahăr
    decembrie 29, 2016 @ 1:07 pm

    […] direct, cu timpul, astfel încât să vezi unde se potriveşte gustul cu preferinţele tale sau cu diversele feluri de cafea. Mai poţi ajuta contactul cafelei cu apa printr-o amestecare făcută după prima tranşă de apă […]

    Reply

  7. Depresurizarea portafiltrului. Chiar vrei sa afli adevarul? Cafea fără zahăr
    ianuarie 21, 2017 @ 1:54 pm

    […] unui espresso adevărat este produsă de dioxidul de carbon aflat în boaba de cafea în urma prăjirii. Pe măsura trecerii timpului de la prăjire până la râşnire, dioxidul din […]

    Reply

  8. Cupping, degustare de cafea cu poveste inclusa Cafea fără zahăr
    martie 16, 2017 @ 11:52 pm

    […] de Vlad trece prin teme generale cum sunt regiunile de origine ale cafelei, puţină istorie, specii, drumul pe care îl parcurge cafeaua de pe creangă până în ceaşcă, trecând prin culegere, […]

    Reply

  9. Cafflano Kompresso - primul Jedi Cafea fără zahăr
    ianuarie 7, 2018 @ 8:04 pm

    […] afli că un espresso adevărat se poate obține doar în prezența a trei ingrediente esențiale: cafea de specialiate (de preferat) proaspăt prăjită, o râșniță cu discuri și un espressor. Cafeaua e cel mai […]

    Reply

  10. Irish Coffee a la Dan Bacaintan, campionul Coffee in Good Spririts Italia 2018
    noiembrie 22, 2018 @ 11:53 am

    […] țările mele preferate de producție este Kenya. Dar anul acesta, în finală, am concurat cu o Panama Gesha, prăjită de His Majesty the Coffee, o microprajitorie italiană foarte bună. Cafeaua preparată […]

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *