fbpx Skip to content

Despre blogul cafeafarazahar.ro

Aici vorbim despre cafeaua de specialitate și cea de origine proaspăt prăjită, preparată cu grijă, astfel încât să ne bucurăm de cea mai bună cafea.

Nu vorbim despre cafelele de marcă, cele pe care le găsești prin super-marketuri, arse peste măsură și amare până la nivelul în care nu pot fi băute fără zahăr.

Alegem să vorbim despre o mare varietate de cafele delicioase, despre multe metode de preparare, despre echipamente și ustensile practice, despre experiențe ce pot face din fiecare cafea una memorabilă.

Vorbim simplu, vorbim pe înțelesul tuturor pentru că toată lumea merită o cafea bună.

Administrăm harta tuturor locațiilor în care poți bea o cafea bună sau de unde îți poți procura o astfel de cafea.    


despre

Eu sunt Alex şi am descoperit că, a bea conştient o cafea, poate fi o experienţă care îmi face ziua mai frumoasă. Am descoperit că, a bea cafea, poate fi mai mult decât un obicei, mai mult decât o necesitate sau un automatism. A bea o cafea, poate fi o experienţă plăcută în fiecare zi. Sigur că o ceaşcă de cafea bună nu înseamnă fericirea absolută şi perenă. Ea înseamnă doar un moment din zi, de 5 sau 15 minute, în care mă bucur de un amestec minunat de emoţii. Aleg între cele câteva moduri în care am învăţat să o prepar, în zilele bune aleg şi dintre cele 2-3 tipuri de cafea pe care le am la dispoziţie, o prepar cu grijă şi, de cele mai multe ori, obţin ceea ce mă aştept, dar nu mereu. Eşecul reprezintă uneori o surpriză plăcută, alteori… nu. Savurez apoi câteva minute rezultatul, împărtăşind cu un om drag momentul acesta sau doar cu gândurile mele. Sunt zile în care experienţa asta se repetă de 2-3 ori şi sunt zile în care e singulară. Apoi, sunt multe alte momente în care anticipez următoarea cafea, căutând să aflu cât mai mult despre această fascinantă lume a cafelei.

De ce cafea fără zahăr? Pentru mine, începutul a fost momentul în care zahărul a dispărut din cafeaua mea. Poate fi şi pentru tine la fel sau nu. Deşi cred că în lipsa zahărului poţi descoperi mai bine cafeaua pe care o bei, nu zic că trebuie să renunţi la cafea îndulcită doar pentru că asta e părerea mea. E o alegere personală şi pentru a o susţine am scris despre cafea fără zahăr separat. În final, este doar un nume ce are semnificaţie pentru mine, un nume pe care sper să-l reţii uşor şi să-l cauţi cât mai des.

Sper să-ţi placă, să share-uieşti prietenilor tăi, să te inspire să experiementezi şi să te întorci aici cu proprpiile tale poveşti. Comentariile, pagina de Facebook şi adresa de email contact@cafeafarazahar.ro îţi stau la dispoziţie pentru a vorbi despre ele. Iar dacă vrei să fii la curent cu noile articole care apar, abonează-te la newsletter. Stai fără griji, nici mie nu-mi place spam-ul.