fbpx Skip to content

11 Comments

  1. La o cafea cu industria cafelei de specialitate
    ianuarie 22, 2018 @ 10:45 pm

    […] acolo sunt proprietari sau asociaţi ai unora dintre cele mai răsunătoare nume din piaţa cafelei de specialitate din Bucureşti: Origo, Guido, M60, Steam, Boiler, Bloom. Oamenii au fost întruchiparea […]

    Reply

  2. Cum bei o cafea buna la o cafenea de specialitate?
    ianuarie 22, 2018 @ 10:46 pm

    […] că este cel mai la îndemână loc în care poţi explora cafeaua bună. Iar în cazul cafelei de specialitate, explorarea este esenţială pentru a afla care este pe gustul tău. Un prăjitor de la care […]

    Reply

  3. Cupping, degustare de cafea cu poveste inclusa
    ianuarie 22, 2018 @ 10:49 pm

    […] fac multe dintre prajitoriile de cafea de specialitate, care au încredere în marfa lor şi nu o ascund în spatele unor ambalaje colorate. O aşează la […]

    Reply

  4. Porlex Mini, un companion nedespartit
    ianuarie 22, 2018 @ 10:58 pm

    […] Este o râşniţă de buzunar cu care te poţi prezenta onorabil la orice întâlnire cu cafeaua de specialitate. Poate fi luată oriunde, iar această portabilitate m-a făcut să cred cu adevărat realizabil […]

    Reply

  5. Irish Coffee a la Dan Bacaintan, campionul Coffee in Good Spririts Italia 2018
    februarie 23, 2018 @ 11:33 pm

    […] pregătească barista. Aici intră în joc abilitățile barista și cafeaua utilizată, vorbim de cafea de specialitate, adică, cafea cu un scor de cupping de peste 80 din 100, deci foarte […]

    Reply

  6. Festivalul Cafelei Bucuresti 2018 vrea sa devina o cafenea micuta doar pentru profesionisti?
    mai 15, 2018 @ 8:22 pm

    […] organizarea, vizibilitatea festivalului, astfel încât, un număr mult mai mare de consumaori de cafea bună să-l viziteze. Prezența clienților într-un număr mare va atrage atenția furnizorilor care vor […]

    Reply

  7. Cafeina te impidica sa adormi? Si atunci cum bem cafea seara?
    mai 20, 2018 @ 6:01 pm

    […] aici eu am fost mulțumit. Din momentul acestei înțelegeri am băut cafea oricât de târziu și am adormit mereu fără probleme, pentru că am știut mereu că nu e nimic […]

    Reply

  8. Cafea prajita de un campion si accesibila oricui. Interviu cu Andrei Oprișan
    octombrie 29, 2018 @ 4:18 pm

    […] important îl are calitatea cafelei verzi (crude) și cel ce prăjește cafeaua. Am descoperit specialty coffee și atunci am zis gata, asta vreau să fac, asta mă văd făcând de acum încolo. Prima șarja […]

    Reply

  9. Tu ce cafea vei bea in dimineata de Craciun?
    decembrie 7, 2018 @ 12:06 am

    […] din ea. Îți propunem o cafea ce se potrivește de minune în sezonul de iarnă. El Salvador (92 puncte), procesată natural în ferma “El Manzano”, cu note fine de măr verde, iasomie, mango și […]

    Reply

  10. Un film despre cafea
    iulie 21, 2019 @ 11:59 am

    […] După ce vei vedea acest film, timp de puțin peste o oră, următoarea ta cafea va fi altfel, o vei privi cu alți ochi, o vei aprecia diferit și căuta în mod conștient să retrăiești bucuria delectării cu o cafea de specialitate. […]

    Reply

  11. Eticheta cafelei de specialitate.
    martie 15, 2020 @ 10:30 pm

    […] între cafeaua comercială de marcă și cea proaspăt prăjită. Și chiar când comparăm cafele proaspăt prăjite sau de specialitate, într-o piață cu tot mai multe opțiuni, conținutul etichetei ne poate ajuta să alegem ceea ce […]

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *