fbpx Skip to content

6 Comments

  1. 4 paşi pentru a bea o cafea bună?... de origine Cafea fără zahăr
    noiembrie 5, 2016 @ 8:16 pm

    […] Mă duc la o cafenea de calitate care foloseşte cafea de origine proaspăt prăjită şi le zic să… […]

    Reply

  2. Care e cea mai buna cafea de marca? Cafea fără zahăr
    noiembrie 13, 2016 @ 11:35 pm

    […] consiliere în alegerea cafelei celei mai potrivite pentru modul în care o prepari şi pentru preferinţele tale de gust. Costul diferenţelor de mai sus influenţeaza preţul final al cafelei de specialitate. Adică […]

    Reply

  3. Cupping, degustare de cafea cu poveste inclusa Cafea fără zahăr
    martie 16, 2017 @ 11:49 pm

    […] de busculade, degustările de cafea nu se organizează în hipermarketuri, ci în prăjitorii şi cafenele de specialitate. Sau poate altul e motivul, însă nu asta e […]

    Reply

  4. Festivalul de cafea de la Bucuresti 2017 Cafea fără zahăr
    martie 29, 2017 @ 11:06 am

    […] traininguri, workshopuri, prezentări de noi produse, demonstraţii de latte art şi degustări ale cafelelor de specialitate.” Vom avea ocazia de a întâlni câţiva dintre oamenii cu greutate internaţională ai […]

    Reply

  5. Cafflano Kompresso - primul Jedi Cafea fără zahăr
    ianuarie 7, 2018 @ 8:02 pm

    […] scurt se întâmplă cam așa: Descoperi, cel mai probabil într-o cafenea de specialitate, ce înseamnă un espresso făcut ca la carte, afli că nu există espresso lung și afli că un […]

    Reply

  6. Un român ia cu asalt mapamondul cafelei
    februarie 28, 2019 @ 5:46 pm

    […] puţin la fel de multă responsabilitate şi grijă. Grijă la ce cafea bem, de unde o luăm sau unde alegem să o consumăm, cum o preparam şi cui povestim despre experienţele […]

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *