fbpx

6 Comments

  1. Celebrăm cafeaua şi ceaiul timp de o săptămână la Tea&Coffee Festival - Cafea fără zahăr
    octombrie 17, 2016 @ 7:21 pm

    […] câteva zile îţi povesteam experienţa de la întâlnirea cu industria cafelei de la Arcub. Ziceam atunci că trăim o frumoasă perioadă de emancipare a gustului consumatorului […]

    Reply

  2. Cafea fara zahar Cafea fără zahăr
    octombrie 24, 2016 @ 5:30 pm

    […] lângă astea, o cafea fara zahar, venind de la un om care pare să-şi dorească să mai revin în cafeneaua lui a fost chiar o provocare decentă. M-am pregătit sufleteşte pentru gustul amărui pe care […]

    Reply

  3. Cum bei o cafea buna la o cafenea de specialitate? Cafea fără zahăr
    octombrie 25, 2016 @ 10:59 pm

    […] atât de mare, încât, fără să am date statistice, cred că vânzările de cafea cu lapte (indiferent de denumire) le depăşesc atât pe cele de espresso simplu şi cu siguranţă pe cele obţinute prin metode […]

    Reply

  4. Amsterdam Coffee Festival 2017 Cafea fără zahăr
    martie 28, 2017 @ 3:54 pm

    […] poate chiar uşor superioară, mă face bucuros şi este o confirmare a evoluţiei formidabile a cafelei de specialitate în România în ultimii 2-3 ani, evoluţie care probabil va continua, pentru că nu are cum să fie altfel. Iar […]

    Reply

  5. Mar
    aprilie 20, 2018 @ 12:11 pm

    Scrii minunat si m-ai invatat atat de multe si cu atata eleganta!
    Fara superioritate, ceea ce e asa de rar!
    Am citit de pe multe site-uri.ro
    Ai talent, interes, marinimie si pasiune.
    Mersi, mai!
    Sa te bucuri de viata cu toti ai tai!

    Reply

    • Cafea fara zahar
      mai 3, 2018 @ 1:10 pm

      Multumiri multe pentru aprecieri si urari pe care le intorc inzecite 🙂

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *