fbpx

10 Comments

  1. Celebrăm cafeaua şi ceaiul timp de o săptămână la Tea&Coffee Festival - Cafea fără zahăr
    octombrie 17, 2016 @ 7:23 pm

    […] Iar atunci când dau peste unul, mă grăbesc entuziast să-l strig în gura mare. Anul acesta cafeaua de specialitate este vedeta a nu mai puţin de 4 evenimente deschise publicului larg. Iar acesta despre care îţi […]

    Reply

  2. Prajirea cafelei - Cafea fără zahăr
    octombrie 18, 2016 @ 1:22 pm

    […] de plecare al unei cafele bune este cafeaua de origine proaspăt prăjită. Uşor, uşor am dat de urma […]

    Reply

  3. Cafea la Ibric - Cafea fără zahăr
    octombrie 20, 2016 @ 4:05 pm

    […] este cel mai la îndemână să cunoşti esenţa cafelei, să realizezi că ai în faţă un produs agricol preparat termic cu apă fierbinte. Şi dacă, ori de câte ori te afli în faţa aragazului […]

    Reply

  4. Care e cea mai buna cafea de marca? Cafea fără zahăr
    noiembrie 13, 2016 @ 11:29 pm

    […] bei acelaşi lichid cu acelaşi gust şi acelaşi miros. Pe scurt păcăleală. Pe lung am scris despre drumul pe care îl parcurge cafeaua din copac până în ceaşcă, pentru cei mai mai curioşi. Însă acum mă rezum la câteva calcule. Există plantaţii de […]

    Reply

  5. Nu alege cafeaua cu ochii si urechile Cafea fără zahăr
    noiembrie 24, 2016 @ 4:25 pm

    […] cumperi, decât să nu-l cumperi. Cu asta m-am obişnuit şi am zis-o şi când am vorbit despre drumul cafelei şi când am vorbit despre cafeaua de marcă. N-ai ce face! Şi eu dacă aş fi în locul lor şi […]

    Reply

  6. Cupping, degustare de cafea cu poveste inclusa Cafea fără zahăr
    martie 16, 2017 @ 11:49 pm

    […] teme generale cum sunt regiunile de origine ale cafelei, puţină istorie, specii, drumul pe care îl parcurge cafeaua de pe creangă până în ceaşcă, trecând prin culegere, procesare, transport, prăjire, totul […]

    Reply

  7. Amsterdam Coffee Festival 2017 Cafea fără zahăr
    martie 28, 2017 @ 3:53 pm

    […] în esenţă am căscat gura şi din când în când am băgat ceva în ea. Preponderent cafea din fel de fel de locuri şi preparată în fel de fel de moduri. Mai schimbam o vorbă cu unii, mai cu alţii, mai priveam […]

    Reply

  8. Cafea de specialitate sau de origine sau cum i-o mai spune Cafea fără zahăr
    ianuarie 22, 2018 @ 10:39 pm

    […] povestea nici măcar nu e complicată, o sumarizez aici dintr-un articol mai lung care urmărește drumul pe care îl străbate cafeaua din mijlocul unei cireșe care se leagănă liniștită pe creanga […]

    Reply

  9. Tu ce cafea vei bea in dimineata de Craciun?
    decembrie 6, 2018 @ 8:38 pm

    […] 1400m. Aici, Maria Genoveva Martinez a reușit să arate potențialul maxim al fermei sale prin culegerea selectivă doar a cireșelor coapte, împingând procesul de fermentație și de prelucrare către tehnici similare producătorilor de […]

    Reply

  10. Un film despre cafea
    iulie 20, 2019 @ 7:50 pm

    […] film superb, care spune în imagini și sunet povestea cafelei despre care vorbim noi pe aici de ceva […]

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *