fbpx Skip to content

20 Comments

  1. De unde a inceput cafeaua fara zahar? - Cafea fără zahăr
    aprilie 19, 2016 @ 2:57 pm

    […] Cafea fara zahar […]

    Reply

  2. De ce nu e buna niciodata cafeaua de la serviciu? - Cafea fără zahăr
    septembrie 5, 2016 @ 6:39 pm

    […] Pe de altă parte unul drintre principalele caracteristici ale locului de muncă pe care îl descrie orice angajat este cafeaua. Dacă este sau nu din partea companiei, dacă este bună sau rea. Pe lângă efectul în motivarea angajatului, cafeaua este o carte de vizită. Este prezentă în majoritatea întâlnirilor cu clienţii şi partenerii. Vine omul, vrei să fii ospitalier şi întrebi din reflex dacă îl poţi servi cu o cafea. Iar cafeaua… mizerabilă. Pe bune? Chiar îţi doreşti ca toţi angajaţii şi partenerii tăi să plece cu un gust amar? […]

    Reply

  3. De unde a început cafeaua fără zahar? - Cafea fără zahăr
    septembrie 17, 2016 @ 4:05 pm

    […] de făcut), şi ne-a însoţit în primii paşi prin universul cafelei. Prima lecţie a fost “încearcă să bei cafeaua fără zahăr, îi vei simţi gustul real şi-l vei putea înţelege mai […]

    Reply

  4. De ce nu e buna niciodata cafeaua de la serviciu? - Cafea fără zahăr
    septembrie 17, 2016 @ 4:09 pm

    […] Pe de altă parte unul dintre principalele caracteristici ale locului de muncă pe care îl descrie orice angajat este cafeaua. Dacă este sau nu din partea companiei, dacă este bună sau rea. Pe lângă efectul în motivarea angajatului, cafeaua este o carte de vizită. Este prezentă în majoritatea întâlnirilor cu clienţii şi partenerii. Vine omul, vrei să fii ospitalier şi întrebi din reflex dacă îl poţi servi cu o cafea. Iar cafeaua… mizerabilă. Pe bune? Chiar îţi doreşti ca toţi angajaţii şi partenerii tăi să plece cu un gust amar? […]

    Reply

  5. Celebrăm cafeaua şi ceaiul timp de o săptămână la Tea&Coffee Festival - Cafea fără zahăr
    octombrie 17, 2016 @ 11:35 pm

    […] expoziție, vizitatorii vor putea degusta cele mai noi cafele de specialitate și cele mai bune ceaiuri, vor întâni specialiștii barista care le vor putea explica […]

    Reply

  6. Cum bei o cafea buna la o cafenea de specialitate? Cafea fără zahăr
    octombrie 25, 2016 @ 11:01 pm

    […] că este cel mai la îndemână loc în care poţi explora cafeaua bună. Iar în cazul cafelei de specialitate explorarea este esenţială pentru a afla care este pe […]

    Reply

  7. 8 idei pentru cafeaua diminetii de Craciun Cafea fără zahăr
    decembrie 19, 2016 @ 12:12 pm

    […] recomandări de cafea. Dar foarte curând m-am oprit, încurcat de dubii cu privire la nepotrivirea gustului meu cu gustul tău sau al lui sau al ei sau al lor. Asta, însă, ar fi însemnat să o las baltă. Şi […]

    Reply

  8. Cafea la Ibric Cafea fără zahăr
    decembrie 24, 2016 @ 12:11 am

    […] Dacă insişti să pui zahăr, pentru că aşa fac turcii ? dizolvă-l […]

    Reply

  9. Ce espressor sa cumpar pentru acasa? Cafea fără zahăr
    februarie 7, 2017 @ 12:58 am

    […] Arăta fistichiu şi făcea fel de fel de cafele, care de care mai bune, mai ales după ce puneam o linguriţă sau două de zahăr. La o strângere de pahare şi farfurii, l-am auzit discutând cu un alt amic despre o sursă de […]

    Reply

  10. 3 rasnite manuale pentru cel mai important ajutor in preparea cafelei Cafea fără zahăr
    februarie 21, 2017 @ 11:49 pm

    […] obicei din a oferi detalii despre echipamentele şi accesoriile necesare sau utile obţinerii unei cafele bune şi sper că şi de aici încolo să găsesc distributori, importatori sau producători care să fie […]

    Reply

  11. Cupping, degustare de cafea cu poveste inclusa Cafea fără zahăr
    martie 16, 2017 @ 11:50 pm

    […] fi în locul lor, nu m-aş lăuda cu cafeaua mea amară, pentru că aş face mai multă reclamă zahărului pe care l-aş oferi degustătorilor: “Gustaţi înainte şi după îndulcire. Vedeţi? Face […]

    Reply

  12. Amsterdam Coffee Festival 2016 Cafea fără zahăr
    martie 23, 2017 @ 6:47 pm

    […] pentru că tot vorbim de oameni, acesta a fost de departe cel mai delicios ingredient al festivalului. Oamenii ăia se bucurau din toată inima să vorbească despre cafea. Radiau […]

    Reply

  13. Festivalul de cafea de la Bucuresti 2017 Cafea fără zahăr
    mai 5, 2017 @ 11:39 am

    […] este cu atât mai călduroasă, cu cât festivalul este adresat în primul rând iubitorilor de cafea, iar ambiţia pe care organizatorii o declară, de a introduce festivalul printre cele mai […]

    Reply

  14. Am putut. Până când n-am mai vrut. - Cafeneaua sufletului meu
    octombrie 12, 2017 @ 6:32 pm

    […] început ziua cu cafea neagră și cu o felie de cozonac. Cumpărat. Totul în jurul ei era fals, ce mima fericirea și […]

    Reply

  15. Spune-ne cum o prepari şi poţi câştiga cafea delicioasă pentru acasă! ☕ Cafea fără zahăr
    octombrie 18, 2017 @ 10:07 am

    […] bine, da! Vrem să facem un sondaj. Adică să aflăm cum preparăm, noi românii, cafeaua acasă. Iar pentru asta, avem nevoie de câââââât mai mult ajutor, astfel încât să avem un […]

    Reply

  16. Cafea la ibric, fara zahar, preparata ca la carte ⋆ Afla Adevarul
    decembrie 10, 2017 @ 11:41 am

    […] Dacă insişti să pui zahăr, pentru că aşa fac turcii 🙂 dizolvă-l […]

    Reply

  17. Un român ia cu asalt mapamondul cafelei Cafea fără zahăr
    decembrie 11, 2017 @ 6:26 pm

    […] piaţă incipientă, implică cel puţin la fel de multă responsabilitate şi grijă. Grijă la ce cafea bem, de unde o luăm sau unde alegem să o consumăm, cum o preparam şi cui povestim despre […]

    Reply

  18. Tu ce cafea vei bea in dimineata de Craciun?
    decembrie 6, 2018 @ 8:39 pm

    […] Am adunat cafea din toată lumea pentru că am vrut să oferim calitate, diversitate și poveșți cu aromă de cafea. Credem cu tărie că fiecare pungă de cafea are propria poveste și călătorie și că noi, iubitorii de cafea, facem parte din ea. Îți propunem o cafea ce se potrivește de minune în sezonul de iarnă. El Salvador (92 puncte), procesată natural în ferma “El Manzano”, cu note fine de măr verde, iasomie, mango și zmeură, îți va antrena toate papilele gustative și te va face să n-o uiți prea curând. Dimineața Crăciunului este una magică, la fel trebuie să fie și cafeaua pe care o bei, așa că propune-ți să încerci o cafea magică, fructată și dulceee chiar și fără zahăr. […]

    Reply

  19. Noi nu vorbim despre cafea fara zahar
    ianuarie 12, 2020 @ 8:05 pm

    […] a fost dezbătut cu răbdare într-un articol separat unde ziceam că a renunta la el este un prim pas în descoperirea adevărului. Nu e musai să o faci! Adică, dacă îți place o băutură dulce-amăruie, eventual combinată […]

    Reply

  20. O inedită paralelă vin / cafea | Cetatenii Vinului
    februarie 28, 2020 @ 9:15 pm

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *