fbpx

11 Comments

  1. Îmi place cafeaua! Şi o zic în gura mare! - Cafea fără zahăr
    septembrie 5, 2016 @ 5:28 pm

    […] câţiva am pornit pe drumul ăsta al cafelei. Doamna vieţii mele mergea deja pe el şi m-a lăsat în ignoranţa mea cu speranţa că până la […]

    Reply

  2. La o cafea cu industria cafelei de specialitate - Cafea fără zahăr
    octombrie 12, 2016 @ 11:55 am

    […] părea o aspiraţie înaltă, dar e o credinţă pe care o împărtăşesc, motiv pentru care am construit proiectul ăsta. O cafea bună îţi poate shimba viaţa în bine. […]

    Reply

  3. Dam o cafea buna si o tona de multumiri Cafea fără zahăr
    noiembrie 25, 2016 @ 1:52 pm

    […] Dar am zis ca, măcar o cafea să dau şi eu pentru asta. Aşa că împreună cu prietenii de la Coftale am pregătit trei vouchere a câte două cafele la alegerea ta. Două, pentru că e mai fain […]

    Reply

  4. 4 paşi pentru a bea o cafea bună?... de origine Cafea fără zahăr
    decembrie 29, 2016 @ 1:11 pm

    […] după ce am băut prima cafea bună pregătită de un barista pasionat şi dornic să-mi povestească despre subiect am remarcat, să zic aşa, […]

    Reply

  5. 8 idei pentru cafeaua diminetii de Craciun Cafea fără zahăr
    ianuarie 27, 2017 @ 6:45 pm

    […] nuanţe de ciocolată şi caramel având aciditate vivace. Adică exact aşa cum îi stă bine primei iubiri… din lumea cafelei de specialitate, Colombia, de la […]

    Reply

  6. Cafea fara zahar in vacanta Cafea fără zahăr
    august 16, 2017 @ 12:19 am

    […] pe la începuturi că, una dintre primele mele lecţii legate de cafea, am învăţat-o în vacanţă de la […]

    Reply

  7. Cafflano Kompresso - primul Jedi Cafea fără zahăr
    ianuarie 7, 2018 @ 8:04 pm

    […] câțiva ani, pe la începuturile relației mele cu cafeaua fără zahăr, asta nu era deloc simplu. Din fericire, între timp, situația s-a schimbat. Aș spune chiar că a […]

    Reply

  8. Irish Coffee a la Dan Bacaintan, campionul Coffee in Good Spririts Italia 2018
    februarie 23, 2018 @ 11:33 pm

    […] bun, încercând să fac Irish Coffee înainte de a vorbi cu Dan. Părea să fie un pas simplu în evoluția unui pasionat de cafea, un pas pe care eu nu-l reușeam. Acum ceva timp am renunțat, considerând că până aici se […]

    Reply

  9. Festivalul Cafelei Bucuresti 2018 vrea sa devina o cafenea micuta doar pentru profesionisti?
    mai 15, 2018 @ 8:21 pm

    […] din povestea cafelei pe care îl citim în prezent, a început în România de câțiva ani. Știi asta pentru că se tot vorbește despre istoria celui de-al treilea val al cafelei pe […]

    Reply

  10. Cafea prajita de un campion si accesibila oricui. Interviu cu Andrei Oprișan
    octombrie 27, 2018 @ 7:32 pm

    […] înrădăcinată convingerea despre cum trebuie să fie cafeaua pentru ei: neagră, amară și cu zahăr. Așa că a trebuit să “ștergem tabla“ și să o luăm de la capăt. Din nou cursuri, cărți […]

    Reply

  11. Apa pentru cafea. Ce am căutat și ce am găsit?
    mai 3, 2019 @ 7:21 pm

    […] asta îmi stă în cap încă de pe la începuturile prieteniei mele cu cafeaua, dar m-am ferit de subiect pentru că mi s-a părut „prea mult”. Și de fapt, dacă nu […]

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *