fbpx

5 Comments

  1. 4 paşi pentru a bea o cafea bună?... de origine Cafea fără zahăr
    martie 3, 2017 @ 6:40 pm

    […] mai bine cu restul echipamentelor din bucătărie. Clar lipsea un espressor, iar magazinele erau pline cu tot felul de modele. La fel sunt şi acum. Am făcut o aroganţă şi mi-am luat un Saeco Poemia care putea fi utilizat […]

    Reply

  2. Honne, un profesionist care ar vrea mai mult acasa Cafea fără zahăr
    mai 6, 2017 @ 8:42 pm

    […] tot, iar soluţia unui pahar sau alt gen de recipient similar (destul de complicată când prepari espresso) nu e nici ea lipsită de […]

    Reply

  3. Un român ia cu asalt mapamondul cafelei Cafea fără zahăr
    octombrie 8, 2017 @ 5:52 pm

    […] Nouă ne-ar prinde bine existenţa unor producători de echipamente pentru acasă, fie ele espressoare, râşnite sau unelte şi accesorii pentru metodele alternative. Însă până una altă nu-i avem. […]

    Reply

  4. Cafflano Kompresso - primul Jedi Cafea fără zahăr
    ianuarie 7, 2018 @ 8:01 pm

    […] băutor de espresso are  de luat câteva decizii importante. Cea mai importantă este ce espressor își cumpără pentru acasă. În marea complexitate a răspunsului își face loc un nou pretendent – Cafflano Kompresso, […]

    Reply

  5. Espresso
    iunie 15, 2018 @ 11:46 am

    […] metodă de preparare acasă. Motivul este simplu, ai nevoie de un espressor. De care? Am dedicat un întreg articol acestui subiect mereu de […]

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *