fbpx Skip to content

5 Comments

  1. Cafea la Ibric facuta ca la carte
    noiembrie 22, 2018 @ 11:56 am

    […] Citeste si: Moka pot: cum sa-l pui la treaba pe bunicul ruginit […]

    Reply

  2. Declaratia de independenta a metodelor alternative de preparare a cafelei
    aprilie 14, 2019 @ 7:40 pm

    […] subcategorie interesanta este reprezentata de Moka Pot, unde forma de filtrare este usor diferita, aduca de jos in […]

    Reply

  3. Mihai
    noiembrie 16, 2019 @ 7:28 pm

    Daca incepi cu apa calda presiunea va fi mai mica plus ca exista riscul de extragere virulenta,eu folosesc apa rece,intotdeaua se ia de pe foc cand creste presiunea de curgere,la venus cand apar bule

    Reply

    • Cafea fara zahar
      noiembrie 18, 2019 @ 10:37 pm

      Mihai, inteleg ce spui si multumiri pentru contributie. Pentru mine, utilizarea apei incalzite a fost o solutie pentru a regla gustul supra-extras.

      Reply

    • Gigel marian
      aprilie 5, 2020 @ 10:37 am

      Se foloseste apa calda nu fiarta,eu o testez cu degetul,la moka se folosesc boabe cu note de ciocolata nu fructate sau florale

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *