fbpx

Dam o cafea buna si o tona de multumiri

Îmi dai o mână de ajutor?

Ajută-mă să ducem vestea cafelei fără zahăr mai departe. Poţi face asta dând like paginii de Facebook Cafea Fără Zahăr şi share postului de mai jos, scriind hashtag-ul #cafeafarazahar.ro. Dacă vrei să ajuţi şi mai mult, poţi da share oricăror alte articole de pe pagină scriind mereu #cafeafarazahar.ro (afli mai jos de ce insist cu hashtag-ul asta).

E atât de simplu să faci o faptă bună!

În schimb primeşti o tonă de mulţumiri, dar şi şansa de a bea o cafea bună într-unul din cele mai faine locuri din Bucureşti, la Coftale.

Ştiu că ai ajuta şi fără recompense şi fără spiritul Crăciunului şi fără nimic. Ai face-o doar pentru că poţi şi vrei. Dar am zis ca, măcar o cafea să dau şi eu pentru asta. Aşa că împreună cu prietenii de la Coftale am pregătit trei vouchere a câte două cafele la alegerea ta. Două, pentru că e mai fain împreună decât separat.

Le dăm pe 3 Decembrie la ora 20.00, prin tragere la sorţi pe random.org. Toţi cei care vor da share articolelor, împreună cu hashtag-ul #cafeafarazahar.ro vor intra în tragerea la sorţi.

Apoi, cei trei câştigători primesc voucherele şi până pe 23 Decembrie 2016, iau pe cineva drag de braţ şi merg la Coftale unde se vor bucura de o cafea cu adevărat bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress